- LIVSMEDEL
- PELMENI, WARENIKI
- TÅRTOR (FRYSTA)
- MEJERI, OST
- KORV OCH BACON
- FISK, KAVIAR OCH SKALDJUR
- KÖTTKONSERVER
- FISKKONSERVER
- KONSERVERADE GRÖNSAKER
- GRYN OCH MAKARONER
- BRÖD
- SYLT OCH HONUNG
- KAKOR, VÅFFLOR, VÅFFLATÅRTOR
- GODIS OCH CHOKLAD
- PEPPARKAKOR, SUSHKI, SCORPOR
- SOLROSFRÖN
- ZEFIR, MARMELAD, HELVA
- Zefir (Marshmallow)
- Marmelad
- Helva, kozinak
- ALLT FÖR BAKNING
- KRYDDOR
- SÅSER, MAJONNÄS, KETCHUP
- DRYCK
- TE
- JULKLAPPAR
- HUD/HÅRVÅRD
- KÖKSREDSKAP
- BASTU, SAUNA
- SUVENIRER
- KALENDRAR, LJUS
ZEFIR (MARSHMALLOWS)
Zefir, även känd som zephyr eller zephir är en populär rysk konfektyr som traditionellt tillverkas genom att vispa bär eller fruktpuré med socker och äggvitor. Ett gelningsmedel såsom pektin, gelatin eller agar tillsätts också.Den produceras i länderna i före detta Sovjetunionen. Till skillnad från maräng är den dock inte krispig, utan mujkare i konsistensen som liknar marshmallow.