Sök
 Svenska  Ryska

Villkor

1.  FRAKT

                    Sverige              Danmark                

0 - 3 kg         69,00                   99 kr              

3 - 5 kg         89,00                  125 kr             

5 - 10 kg       109,00                140 kr           

10 - 15 kg     129,00                159 kr               

 15 - 20 kg    218,00                189 kr    

över 20 kg    258,00     

Alla priser i svenska kronor. Vi samarbetar med DHL som levererar paket till närmaste DHL Express-terminal eller SERVICE POINT och leveranstiden är 2 - 3 arbetsdagar. Avisering kommer till email adress eller som SMS.

För att spåra ditt paket gå in på https://www.dhlpaket.se/sv/privatkund/spara-paket.html och ange ditt sändningsnummer.  

2. BETALNINGSSÄTT

1) FAKTURA

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Betalningsvillkor

Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 50 kr.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Omvandling av faktura till en flexibel delbetalning

När du har fått hem din faktura kan du, i stället för att betala hela fakturan på en gång, erbjudas att betala in ett lägre belopp och på så sätt göra om din faktura till en flexibel delbetalning. Detta innebär att du betalar i din egen takt med minst 50 kr per månad. Den effektiva räntan vid ett köp om 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

För omvandling av din faktura till en flexibel delbetalning gäller följande allmänna villkor. Här hittar du även information om Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Personuppgiftshantering

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.00 – 20.00, fredagar 08.00-18.00 och helger 10.00 – 17.00.

2. KORTBETALNING

Du kan betala med Visa, Visa Electron,  Mastercard, Maestro, EuroCard. Inga extra avgefter tillkommer. Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort.

3. REKLAMATION, RETUR OCH ÅNGERÄTT

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar från leverans av varan. Sådan ångerrätt gäller dock inte för livsmedel.Du som vill utöva Din ångerrätt ska skicka ett meddelande om Ditt beslut om att ångra Ditt köp. Ange ditt namn, adress och annan relevant information, t ex. ordernummer, fakturanummer och namn på varan i meddelandet. För att Du ska hinna utöva Din ångerrätt i tid räcker det med att Du sänder Ditt meddelande innan Ångerfristen gått ut.

Vid utövande av ångerrätt ska Du på egen bekostnad returnera varan utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då Du meddelat om beslut att utöva ångerrätten. Vid utövande av ångerrätt betalar Butiken tillbaka värdet av varor som omfattas av ångerrätten. Butiken förbehåller sig rätten att göra värdeminskningsavdrag i det fall Du har använt varan och detta har påverkat varans art, egenskap och funktion. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från och med den dag då Butiken tagit emot returnerade varor.  Butiken kommer vid återbetalning att använda samma kontokort som har använts vid betalning, utan kostnad för Dig. Om Du köpt varor mot faktura men ännu inte betalt fakturan kommer Butiken att underrätta Klarna om returen och fakturan kommer att justeras därefter. Om Du betalt mot faktura kommer Klarna att kontakta Dig för att få utbetalningsinformation.

Om varorna har fått skador, på grund av transport eller av andra skäl, kan du returnera dessa på avsändarens bekostnad. Om returnerade varor har försämrats till följd av t. ex. bristfällig förpackning debiteras kunden därmed förenliga avgifter. Produkter som behöver kyl ska hämtas ut på ombudet inom 1 - 2 dagar efter att man har fått avisering från DHL. Därmed om kylvaror som inte hämtas ut och returneras till oss kommer inte att återbetalas. 

 

Powered by Talex e-handelssystem