- LIVSMEDEL
- PELMENI, WARENIKI
- TÅRTOR (FRYSTA)
- MEJERI, OST
- KORV OCH BACON
- FISK, KAVIAR OCH SKALDJUR
- KÖTTKONSERVER
- FISKKONSERVER
- KONSERVERADE GRÖNSAKER
- GRYN OCH MAKARONER
- BRÖD
- SYLT OCH HONUNG
- KAKOR, VÅFFLOR, VÅFFLATÅRTOR
- GODIS OCH CHOKLAD
- PEPPARKAKOR, SUSHKI, SCORPOR
- SOLROSFRÖN
- ZEFIR, MARMELAD, HELVA
- Zefir (Marshmallow)
- Marmelad
- Helva, kozinak
- ALLT FÖR BAKNING
- KRYDDOR
- SÅSER, MAJONNÄS, KETCHUP
- DRYCK
- TE
- JULKLAPPAR
- HUD/HÅRVÅRD
- KÖKSREDSKAP
- BASTU, SAUNA
- SUVENIRER
- KALENDRAR, LJUS
HELVA, KOZINAK
Helva är en konfektyr som kan göras på mannagryn, tahini, solrosfrön mm. Solroshelva är mest populär i länderna i före detta Sovjetunionen. Den är gjord av rostade solrosfrön och även kan innehålla andra ingredienser så som nötter, russin, kakaopulver eller vanilj.
Kozinaki eller gozinaki är en georgisk orientalisk konfektyr tillverkad av solrosfrön eller karamelliserade nötter, vanligtvis valnötter, blandade med smält honung eller sockersirap.