- LIVSMEDEL
- PELMENI, WARENIKI
- TÅRTOR (FRYSTA)
- MEJERI, OST
- KORV OCH BACON
- FISK, KAVIAR OCH SKALDJUR
- KÖTTKONSERVER
- FISKKONSERVER
- KONSERVERADE GRÖNSAKER
- GRYN OCH MAKARONER
- BRÖD
- SYLT OCH HONUNG
- KAKOR, VÅFFLOR, VÅFFLATÅRTOR
- GODIS OCH CHOKLAD
- PEPPARKAKOR, SUSHKI, SCORPOR
- Pepparkakor (Pryanik)
- Sushki (Brödringar)
- Scorpor, majspinnar
- SOLROSFRÖN
- ZEFIR, MARMELAD, HELVA
- ALLT FÖR BAKNING
- KRYDDOR
- SÅSER, MAJONNÄS, KETCHUP
- DRYCK
- TE
- HUD/HÅRVÅRD
- KÖKSREDSKAP
- BASTU, SAUNA
- SUVENIRER
- KALENDRAR, LJUS
SUSHKI (BRÖDRINGAR)
Sushki är små, krispiga, milt söta brödringar som äts till efterrätt, vanligtvis med te eller kaffe. Ordet sushka har en gemensam rot med det ryska verbet sushit "att torka". Typiska ingredienser är mjöl, ägg, vatten och salt, som kombineras till en fast deg. För extra smak oftast tillsätts vanilj, vallmofrön eller toppas med sockerglasyr.