- LIVSMEDEL
- PELMENI, WARENIKI
- TÅRTOR (FRYSTA)
- MEJERI, OST
- KORV OCH BACON
- FISK, KAVIAR OCH SKALDJUR
- KÖTTKONSERVER
- FISKKONSERVER
- KONSERVERADE GRÖNSAKER
- GRYN OCH MAKARONER
- BRÖD
- SYLT OCH HONUNG
- KAKOR, VÅFFLOR, VÅFFLATÅRTOR
- GODIS OCH CHOKLAD
- PEPPARKAKOR, SUSHKI, SCORPOR
- SOLROSFRÖN
- ZEFIR, MARMELAD, HELVA
- ALLT FÖR BAKNING
- KRYDDOR
- SÅSER, MAJONNÄS, KETCHUP
- DRYCK
- TE
- HUD/HÅRVÅRD
- KÖKSREDSKAP
- BASTU, SAUNA
- SUVENIRER
- KALENDRAR, LJUS
Ingredienser: smörbult (lat. Neogobius melanostomus) 45%, tomatsås 45% (vatten, tomatpuré 25%, socker, salt, vetemjöl, raffinerad deodoriserad solrosolja, surhetsreglerande medel: ättiksyra, malda kryddor (svartpeppar, kryddpeppar, koriander)).
Ursprungsort: fiskeområde FAO 27. Fiskemetoder:båt dredge.
Näringsvärde per 100 g: Energi: 275 kj/ 66 kcal Fett: 3,1 g varav mättat fett: 0,6 g Kolhydrat: 2,1 g varav sockerarter: 1,6 g Protein: 7,3 g Salt: 2 g