- LIVSMEDEL
- PELMENI, WARENIKI
- TÅRTOR (FRYSTA)
- MEJERI, OST
- KORV OCH BACON
- FISK, KAVIAR OCH SKALDJUR
- KÖTTKONSERVER
- FISKKONSERVER
- KONSERVERADE GRÖNSAKER
- GRYN OCH MAKARONER
- Gryn
- Nudlar, makaroner
- BRÖD
- SYLT OCH HONUNG
- KAKOR, VÅFFLOR, VÅFFLATÅRTOR
- GODIS OCH CHOKLAD
- PEPPARKAKOR, SUSHKI, SCORPOR
- SOLROSFRÖN
- ZEFIR, MARMELAD, HELVA
- ALLT FÖR BAKNING
- KRYDDOR
- SÅSER, MAJONNÄS, KETCHUP
- DRYCK
- TE
- JULKLAPPAR
- HUD/HÅRVÅRD
- KÖKSREDSKAP
- BASTU, SAUNA
- SUVENIRER
- KALENDRAR, LJUS
Ingredienser: havre. Innehåller gluten.
Näringsvärde per 100 g: Energi: 1593,5 kj/380 kcal; Fett: 7,8 g; varav mättat fett: 0,3 g; Kolhydrat: 68,1 g; varav sockerarter: 1,9 g; Protein:12,6 g; Salt: < 0,1 g
Skölj grynen innan tillagning. Blanda gryn och vatten i förhållandet 1:3 i en kastrull. Koka upp och låt småkoka på medelvärme i ca 30 - 40 minuter. Tillsätt salt och smör efter smak. Smaklig måltid!