Sök
 Svenska  Ryska
Castor oil
 Castor oil "Mirolla" (ricinolja), 25 ml    

Castor oil "Mirolla" (ricinolja), 25 ml

[ OL475191498]

60kr




E-postadress
 

Främjar hårväxten

I dag används ricinoljan, även kallad castor oil, över hela världen och användningsområdena är många, inte minst för håret. Oljan stimulerar hårsäckarna och med hjälp av antioxidanter, får du ett fylligare, längre och friskare hår! Det som utgör grunden för hårväxt och naglar är keratin, någonting som finns naturligt i kroppen men som antioxidanterna i ricinoljan stärker. Lider du av torr och irriterad hårbotten är ricinoljan perfekt eftersom att den balanserar hårbottens pH-värde och blir en utmärkt ersättare för hårets naturliga olja, som kan påverkas av till exempel vädret eller användning av uttorkande schampon.

Gör så här:

När du ska behandla ditt hår med ricinolja kan det underlätta ifall man blandar ut den den med en annan olja exempelvis rapsolja, jojobaolja eller olivolja eftersom oljan för sig själv har en ganska trögflytande konsistens som kan kännas svår att jobba med. Det smidigaste är att blanda lika stora delar olja, som man med tiden kan anpassa beroende på hur man föredrar oljans konsistens, ofta brukar några matskedar av varje olja räcka, beroende på hur tjockt hår man har.

Börja med att fukta håret och massera sedan in ricinoljan i hårbotten för att sedan dra ut oljan i längderna. Vira en handduk runt håret och låt oljan verka ett tag, ju längre desto bättre. Du kan även låta det verka under natten för att sedan skölja ur den på morgonen, dock kan det behövas två omgångar schampo med tanke på hur tjock oljan är. Upprepa behandlingen cirka tre gånger i veckan för ett bra resultat.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem